Kluge & Partners - The nordic search company

highlight

Coaching

Vi kan være med til at åbne for dit potentiale.

 

 

Coaching

Vi tilbyder 3 forskellige former for Coaching

Salgs coaching
Bygger på coaching samtaler, opsætning af mål og sambesøg med sælgeren. For Kluge & Partners er det vigtigt, at sælgerne som vi har rekrutteret får optimale betingelser for succes. Et skridt i den rigtige retning er, at sælgeren yder det optimale. Vi tilbyder derfor som noget nyt vores kunder/kandidat en hel dags individuel SalgsCoaching, som en del af rekrutteringspakken.

Karriere coaching
Vi finder det alle naturligt og yderst vigtigt, at virksomheder har fast definerede mål, strategi- og businessplaner, der giver den røde tråd og som får de ansatte til at gå i samme retning. På akkurat samme måde bør man egentligt også arbejde med sin egen personlige "businessplan". En plan som løbende opdateres og revideres: Hvad er min vision? Mit mål? Rækker mine evner og kvalifikationer til at nå målet? Hvad driver mig? Hvad mangler jeg? Og hvad gør jeg så for at få "manglerne" udfyldt? Måske er du i en jobsøgningssituation og har behov for neutral sparring? Er jobbet det rigtige for dig og hvorledes kommer du i betragtning? 

Coaching
I forbindelse med et Assessment forløb er coaching et stærkt værktøj til forankring og skabelse af nye vaner. 

Vi er certificerede Coach fra ICF (International Coach Federation) og dette sammenholdt med NLP Master, Enneagrammet og mange års ledererfaring, giver en god ballast. 

"At man, når det i sandheden skal lykkes at føre et andet menneske hen til et bestemt sted,
først og fremest må passe på at finde ham der hvor han er og begynde der"
- Kierkegaard 


 

 

Kluge & Partners A/S   Store Strandstræde 20   DK-1255 København K   Tlf: +45 70 23 50 90   info@kluge-partners.com

 
AAA
TYPO3 CMS