Kluge & Partners - The nordic search company

Karrieremuligheder

Kluge & Partners har en kandidatdatabase, som vi tilbyder dig at blive en del af. Såfremt det har din interesse, så send dit CV med et par linier omkring dit drømmejob til job@kluge-partners.com

Når vi interviewer dig som kandidat, kan det enten være til et konkret job eller som en indledende dialog for at få afdækket, om Kluge & Partners i fremtiden vil kunne tilbyde dig relevante karrieremuligheder. 

Ved interview vil vores fokus ligge på følgende områder: 


Din faglige baggrund
Hvorfor har du valgt, som du har gjort?
Hvilket fokus, ansvar og rolle har du haft?
Hvilke resultater har du med dig?

Dig som person 
Dine motivationsfaktorer
Dine evner
Dine værdier

Din fremtid 
Hvad er dit drømmejob og hvorfor - er det realistisk?     
Dine mål

Vi finder det naturligt og yderst vigtigt, at virksomheder har fastdefinerede mål, strategi- og businessplaner som giver den røde tråd og får de ansatte til at gå i samme retning. 

På akkurat samme måde bør man arbejde med sin egen personlige "businessplan". En plan som løbende opdateres og revideres: Hvad er min vision? Mit mål? Rækker mine evner og kvalifikationer til at nå målet? Hvad driver mig? Hvad mangler jeg? Og hvad gør jeg så for at få "manglerne" udfyldt?

Måske er du i en jobsøgningssituation og har behov for neutral sparring? Er jobbet det rigtige for dig og hvorledes kommer du i betragtning til et nyt job?

Kluge & Partners kan bidrage til, at du får svar på overstående spørgsmål.


Kluge & Partners A/S   Store Strandstræde 20   DK-1255 København K   Tlf: +45 70 23 50 90   info@kluge-partners.com

 
AAA
TYPO3 CMS