Kluge & Partners - The nordic search company

Personlig udvikling

type Test

Enneagrammet er et af de mest komplette værktøjer til beskrivelse af den menneskelige adfærd. Enneagrammet forklarer, hvorfor vi opfører os som vi gør, og hjælper til at øge motivation, kommunikation, ledelse, salg, samarbejde og stresshåndtering. Ligesom den giver redskabet til at øge samspillet mellem mennesker både privat og erhvervsmæssigt. 

Du kan her få en introduktion til typerne og finde din egen type ved at tage en gratis typetest

gode bøger

Her kan du finde titler omkring personlig udvikling, som vi kan anbefale dig at læse.

Kender du nogle anbefalelsesværdige bøger, er du meget velkommen til at sende en mail.

 

enneagrambogen - af flemming christensen

Bogen er spækket med beskrivelser af enneagramtyperne, spørgsmål og tips. Den giver konkrete bud på, hvordan du gør, når du har fundet din type, og hvordan du anvender denne viden i din personlige udvikling og i forhold til andre. En fantastisk bog til alle med interesse i Enneagrammet.

 

Indre ro - af joan borysenko 

Dette er bogen for enhver, der føler sig overvældet af det kæmpepres, der kan ligge fra arbejdet, økonomiske problemer, børn og alle de andre stressfaktorer et moderne liv fører med sig. Den giver 52 strategier hvor man nemt kan plukke det der vil give mening for hver af os.  

 

Væk din indre gigant - af Anthony Robbins

Anthony Robbins er USAs førende coach indenfor peak performance. I bogen viser han sine mest effektive strategier og teknikker for at mestre dine følelser, din krop, dine relationer, din økonomi og dit liv. Bogen indeholder trin-for-trin gennemgang af fundamental viden om selv-mestring som muliggør at du finder dit virkelige livsformål, tager kontrol over dit liv og tæmmer de enorme kræfter, der skaber din skæbne.

 

 

Enneagrammets Visdom - af Don Richard Riso & Russ Hudson

Enneagrammet er et populært system for selvforståelse baseret på ni distinkte personlighedstyper. Forfatterne introducerer en måde at anvende Enneagrammet på som et værktøj til personlig udvikling. 

I bogen er der spørgeskema til identifikation af din type, samt dybdegående gennemgang af de ni typer, med fokus på hvordan hver type kan maximere potentialet og minimere potentielle faldgrupper

Kluge & Partners A/S   Store Strandstræde 20   DK-1255 København K   Tlf: +45 70 23 50 90   info@kluge-partners.com

 
AAA
TYPO3 CMS