Kluge & Partners - The nordic search company

er du arbejdsgiver?

Se kompetence diagrammet for abejdsgivere

Klik her for Arbejdsgiver diagram

Kompetenceområder

Det er vores overbevisning at ”Medarbejdere er til låns og bør arbejde i virksomheden af lyst”

Vi har derfor alle et ansvar for, at den nye medarbejder hurtigt bliver en succes og fortsætter med at være en succes - talent gør det ikke alene!

Ansvaret for succes ligger både hos virksomheden, medarbejderen og os som headhunter.

Kluge & Partners står ved dette ansvar og kan hjælpe i de forskellige faser af en medarbejders karriereliv. På Karriereliv-modellen nedenfor kan du se nogle gode råd til, hvordan vi kan hjælpe dig som medarbejder.

Ønsker du at se modellen henvendt til Virksomheden?

REKRUTTERING
Når du er i markedet for nyt job, skal din motivationsretning helst være "hen i mod" nye spændende udfordringer. Hvis motivationen er for meget "væk fra" nuværende stilling, kan der være en chance for du ikke bliver glad eller får succes i næste job. Tænk over hvad det konkrete job kan tilføre dig.

Når du er i proces til nyt job, så vær klar på at kommunikerere dine evner, styrker og resultater. Du vil oftest blive bedt om at beskrive udviklingsområder - vær åben omkring disse. 
I en rekrutteringsproces vil vi fungere som din sparringspartner. Når du er i proces til et specifikt job følger vi dig hele vejen. Vores adfærd er venlig, men også med klar og direkte feedback.

AFSLUTNING
Hvis det er din beslutning at forlade
virksomheden, så gør dig klar om din motivation er "væk fra" eller "hen imod". Tal med nogen i dit netværk eller Kluge & Partners som kender branchen og kan rådgive dig om din karriere. Har du givet virksomheden en reel chance?

Vi kan hjælpe dig med KARRIERECOACHING og sparring, inden din endelige beslutning om at opsige din stilling er taget.

OPSTART
"Godt begyndt er halvt fuldendt". 
Når du starter er dine tidligere resultater glemt, og hvert øjeblik er en ny begyndelse!

Det er i orden at spørge meget i starten. Husk virksomheden har valgt dig, fordi de tror på dig. Du skal påregne at arbejde meget i den første periode, så vær flittig, vis vilje og styrke til at komme godt i gang.

Når vi har placeret dig i et nyt job, gennemfører vi efter 4 måneders ansættelse en opfølgningssamtale for at sikre at du trives. Inden denne har vi typisk flere samtaler og du er altid velkommen til at ringe - vi er din sparringspartner.

UDVIKLING
For et succerigt og langvarigt ansættelses-
forhold, ønsker de fleste løbende udvikling.  

Tag ansvar for din egen udvikling, alt for mange lader sig flyde med strømmen. Sørg for en løbende dialog med din chef så du kender succekriterierne/målene også de bløde.
Det er essentielt at være realistisk omkring egne evner/kompetencer og hvad der virkelig motiverer dig - det er ikke nødvendigvis lykken at komme højere op i hierarkiet.  

K&P kan hjælpe med et ASSESSMENT forløb for at sikre at dit "talent" udvikles. Derudover kan vi fungerer som ekstern sparring i udvikling af dig.

PERFORMANCE
Lige meget hvilket job man bestrider,
er det essentielt at man får succes!

Forskellen mellem fiasko og succes er at gøre en ting næsten rigtig og at gøre en ting helt rigtig! Handling taler højere end ord.

Hvis vi har rekrutteret dig, tilbyder vi COACHING som en del af "succes pakken" du kan læse mere om dette under Headhunting/coaching.

Kluge & Partners A/S   Store Strandstræde 20   DK-1255 København K   Tlf: +45 70 23 50 90   info@kluge-partners.com

 
AAA
TYPO3 CMS